dcm-hulp

Windows, het is enorm complex en groot. Dan zijn er ook nog eens verschillende versies. In de media hoort u verschillende berichten.
Sommige mensen zijn lovend over dit besturingsprogramma en andere kunnen er niet mee uit de voeten. Feit blijft dat het installeren of repareren van welk besturingssysteem dan ook op een manier die voldoet aan uw wensen en behoeften een ingewikkelde klus kan zijn.
DCM biedt hier uitkomst. Wij installeren of repareren uw windows besturingssysteem zodat het weer helemaal bruikbaar is.
Ook installeren wij dan de laatste updates en zorgen ervoor dat de windows volledig voldoet aan uw wensen en behoeften. Dit betekent dat u zich niet druk hoeft te maken over veiligheidsupdates als u dit niet wilt. Dit stellen wij dan zo in dat dit automatisch gebeurt.dcm-service

Voordat wij overgaan tot een nieuwe installatie van windows proberen wij altijd om zo veel mogelijk van uw belangrijke data te redden. Denk hierbij aan vakantiefoto's, schoolwerk of e-mail. Ook hier geld, "voorkomen is beter dan genezen" dus zorg ervoor dat u regelmatig een backup maakt van uw gegevens! Ook hiermee kan DCM u helpen.

Heeft u moeite met het gebruik van Windows dan kan DCM u adviseren en eventueel bij u thuis helpen om uw basis kennis op te frissen. Zo kunt u weer met plezier gebruik maken van de vele mogelijkheden die dit besturingssysteem kan bieden!
Neem voor meer informatie gerust contact met ons op!   

 

Deze website maakt gebruik van cookies om authenticatie, navigatie, analyse en andere functies te beheren. Door onze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat we dit soort cookies op uw apparaat kunnen plaatsen.