Iedere computergebruiker worstelt er wel eens mee, een trage computer, allerlei vage foutmeldingen, het vastlopen van programma's of zelfs het helemaal niet meer opstarten van het besturingssysteem.....nieuwe computer kopen dan maar?
 

Nee hoor, in vele gevallen is er nog een oplossing mogelijk en die kunt u bij DCM vinden!!errordcm2

Heel vaak worden dit soort problemen veroorzaakt door een virus en/of spyware. Vooral spyware vormt een steeds groter probleem en is lastig te verwijderen. Met spyware wordt letterlijk spionage software bedoeld en probeert allerlei informatie over u te verzamelen en door te geven aan de maker ervan. Dat varieert van de frequentie van uw internetactiviteiten en uw voorkeuren voor bepaalde websites, tot het doorgeven van uw persoonlijke gegevens en wachtwoorden.Soms is een pc dermate besmet met virussen of spyware dat alleen een volledige herinstallatie van uw besturingssysteem nog soelaas kan bieden.

Uiteraard kan DCM in veel gevallen uw software weer virus-en spywarevrij maken en op zijn minst bijvoorbeeld uw dierbare fotos, documenten en dergelijke voor u veiligstellen. Beter is om vooraf uw beveiliging goed te organiseren en het risico op besmetting van uw pc zo klein mogelijk te maken. Dat bespaart u een hoop ergernis en veel kosten om e.e.a. weer te herstellen. Investeer dus op tijd in goede beveiligingssoftware, die verdient zichzelf uiteindelijk ruimschoots terug!

13642 Auth Reseller logo LRDCM is o.a. geautoriseerd dealer van AVG beveiligingssoftware, zoals AVG Anti-Virus en AVG Internetsecurity. U kunt alles via ons regelen en hoeft dus niet op internet met uw creditcard aan de slag. Voor meer informatie en mogelijkheden staan wij u graag verder te woord via onze contactmogelijkheden.

Deze website maakt gebruik van cookies om authenticatie, navigatie, analyse en andere functies te beheren. Door onze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat we dit soort cookies op uw apparaat kunnen plaatsen.