Bedrijven:DCM-Berghem

Bij advies aan bedrijven richtten wij ons vooral op het klein-midden bedrijf. Denk hierbij aan eenmanszaken of zelfstandigen zonder personeel.

Vaak worden aan hen dure oplossingen geboden, die in feite alleen interessant zijn voor grotere bedrijven. Ons motto is; ‘hou het simpel en effectief’. Schaf alleen aan wat u echt nodig
heeft en waar u ook snel en goed mee kunt werken! DCM zal u hierin altijd eerlijk adviseren en kan zowel de hardware als de software aan u leveren.
Daarbij is DCM niet gebonden aan 1 grote leverancier, maar kan de meest voordelige oplossingen van de diverse leveranciers  voor u uitzoeken.

 

Particulieren:dcm-techniek

Een advies van DCM is altijd een advies op maat. Bij ieder advies houden we altijd rekening met een paar zaken;

Wat wordt de functie van uw aanschaf?
Een advies van DCM begint altijd met de vraag wat het doel is van uw aanschaf. Het spelen van games stelt namelijk heel andere eisen aan een computersysteem dan het maken van huiswerk. DCM biedt de mogelijkheid om uw desktop of laptop geheel naar uw wensen en behoeften aan te passen.

Wat heeft u zelf (nog) in huis?
Misschien is het intressanter om uw huidige systeem te upgraden met bijvoorbeeld een nieuwe videokaart in plaats van de aanschaf
van een compleet nieuw systeem. Bij DCM zijn wij hier eerlijk over in ons advies. Wij proberen namelijk niet om zoveel mogelijk tedcm-eenvoud
verkopen, maar hebben liever tevreden klanten die terug komen!

Wat is er verder nog interessant?
Bij de aanschaf van een laptop is het misschien interessant om ook eens te kijken naar de aanleg van een draadloos netwerk. Hiermee kunt de laptop gebruiken overal in huis of tuin. Dit is slechts een voorbeeld van de service van DCM. Wij denken met u mee!

 

Deze website maakt gebruik van cookies om authenticatie, navigatie, analyse en andere functies te beheren. Door onze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat we dit soort cookies op uw apparaat kunnen plaatsen.