errordcm

  • Uw computer doet plotseling niet meer wat u wilt?
  • U kunt een probleem niet meer oplossen?
  • Uw computer is defect of heeft onderhoud nodig?                               

                Geen paniek, DCM bied u de hulp die u nodig heeft!

 

dcm computer diagnoseHet is altijd mogelijk dat er met uw systeem om wat voor reden dan ook iets mis of stuk gaat. Wij repareren alle merken computersystemen op een vakkundige wijze.
Wij repareren niet zomaar, maar adviseren u ook eerlijk of reparatie nog wel verantwoord is en bieden u eventueel een alternatief aan.

Bovendien proberen wij de reparatie zo snel mogelijk uit te voeren zodat u uw computer niet al te lang hoeft te missen! Mocht de reparatie toch langer gaan duren dan bied DCM de mogelijkheid om tijdelijk een computer te lenen.
Zo kunt u belangrijke zaken toch nog via de ‘leencomputer’ afhandelen.

Wij kunnen uw computer(s) ook voor u onderhouden zodat u langer en prettiger plezier hebt van uw investering. Het is namelijk onze ervaring dat wanneer mensen eenmaal een computer hebben aangeschaft daar verder niet meer naar omkijken. Juist om dure reparaties te voorkomen is regelmatig onderhoud erg belangrijk!  U blijft met uw auto toch ook niet zonder regelmatig onderhoud doorrijden! Als u uw computer dagelijks gebruikt (wat meestal het geval is) is minimaal 1 x per jaar een onderhoudsbeurt zeker aan te raden!

Deze website maakt gebruik van cookies om authenticatie, navigatie, analyse en andere functies te beheren. Door onze website te gebruiken, gaat u ermee akkoord dat we dit soort cookies op uw apparaat kunnen plaatsen.